woensdag 26 oktober 2016

brei-vriendinnen, Snowland cardigan en Balfour skirt

Dit weekend heel ouderwets met vriendin Sabine bij andere vriendin Annet een dag gaan bijkletsen en natuurlijk ook breien. Van spinnen kwam het helaas niet meer, de dag vloog voorbij! Annet heeft een schitterende ruimte en waar je ook kijkt, het is zo inspirerend. Wat zou het toch heerlijk zijn, als een dag meer uren had.

En afgelopen weekend, maakte ik het vest Snowland Cardigan af van het heerlijk zachte Rowan cashmere, gekocht in de de Afstap. Ben er super blij mee! Zacht op je huid en heerlijk warm. 

Brei nu vooral aan Balfour rok van Lisa Richardson, erg verslavend. Moeilijk om op tijd naar bed te gaan, omdat ik zo graag nog een extra toertje wil breien. De rand die ik nu brei, heeft regelmatig drie kleuren in één naald. Als ik één kleur links hou over de wijsvinger en de andere twee kleuren rechts, steeds dezelfde draad onder en de andere draad boven, dan gaan de bollen niet door elkaar en lukt het me nog redelijk snel te breien. En dit stuk wordt nog dikker en warmer, maar ook heel mooi.
En wat is het heerlijk buiten!

2 opmerkingen: