woensdag 6 april 2016

Flock, Ene's, Studio Linen en ...

Eén van de medebreisters van de Stitch 'n Bitch de Pijp was zwanger vorig jaar. In het "geheim" is er een mobiel gemaakt door ons allemaal. Bijna iedereen breide een vogeltje voor de mobiel. Een aantal heeft zich ook ingezet om de takjes en de blaadjes te maken en de mobiel in elkaar te zetten. Afgelopen woensdag kwam Nuria met haar gezin langs, erg leuk. En eindelijk konden we de mobiel geven.

foto Annemie

Het project kwam van Ravelry: http://www.ravelry.com/patterns/library/flock
Omdat het zo leuk is om aan te breien en omdat het garen zo heerlijk zacht is en vol kleurtjes, heb ik deze week vooral gebreid aan de Ene's scarf met Artyarns.

En omdat het er zo schitterend uit zag en nieuw garen is voor de zomer in de Afstap, ben ik begonnen aan het vestje Palermo, een soort eenvoud in linnen. Hier alleen een foto van de kleuren van Studio Linen van Erika Knight. Project komt later.

Verder hangt er al sinds deze zomer in mijn woonkamer een schitterende streng Handmaiden (Casbah) uit Berlijn, waar ik een plan mee had voor een cadeau. Ineens bedacht ik mij gisteren, dat ik hiervoor nog maar heel weinig tijd heb (verjaardag is bijna). Dus voorlopig werk ik hieraan.... (meer informatie hierover over een maand).


1 opmerking:

  1. Wat een leuke kleurtjes, Hanneke, dat paars blauwe.
    En gelukkig dat jullie dan eindelijk dat leuke gebreide mobiel konden geven!
    groetjes, Birgitte

    BeantwoordenVerwijderen