woensdag 20 april 2016

Tender, Noro Mirai en I...

Zaterdag gaf ik breibegeleiding aan een bijna vaste groep in de Afstap. Eén van de deelnemers had het vestje Tender van Kim Hargreaves gebreid uit het boek Nectar. Ze gaf het vest aan mij. Ik ben er nog helemaal beduusd van, dank je wel Marina!
Dit vest is gemaakt van Kidsilk Haze Eclips.
Toevallig kwam gisteren het nieuwe boek Wilder uit van Kim Hargreaves. Op internet ziet het er weer prachtig uit. Helaas moeten we altijd enkele weken wachten, totdat het in de winkel is.

Zelf heb ik deze week hard gewerkt aan de cadeau shawl en hij is ruim op tijd af :-)! Hier een voorproef. Misschien kun je al zien welk model het is?
En gebreid aan Palermo van Erika Knight en nog niet zover gevorderd. Ik begreep van een Duitse winkel, dat Studio Linen hard is gegaan in Engeland, de levertijd is op zijn vroegst eind mei! Wat ben ik blij, dat ik het al in huis heb en heerlijk ermee aan het breien ben.
Vorige week kwam ook van Noro een nieuw garen voor de zomer binnen in de Afstap, Mirai, leuke vrolijke kleurtjes en heerlijk zacht garen waarmee ik het liefste meteen zou gaan breien. Maar, voorlopig eerst andere projecten afmaken :-).
Voor de lente dichterbij te halen, nog een paar viooltjes uit de tuin.


5 opmerkingen:

 1. whauw zeg, wat n prachtig patroon van dat vest, kan ik dat boek kopen bij de afstap? Echt super mooi, dat ga ik ook breien.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas is het boek Tender uitverkocht. Maar ik neem mijn boek mee voor een kopie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je bent super!!!!!!!!!!!!!!Dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Hanneke,

  Ook ik vindt het een prachtig vest en helaas is het boek inderdaad niet meer verkrijgbaar. Een beetje brutale vraag maar zou ik ook een kopie van het patroon mogen hebben? Ik woon in Limburg en een beetje te ver weg om langs te komen.
  Nog een vraag, hebben jullie ook rechte breinaalden 3,25 met een scherpe punt, speciaal om lace mee te breien (kantbreien)

  Met vriendelijke groet,

  Anne-Marie Geelen
  annemarie.geelen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen