woensdag 19 april 2017

Vest Faye en vest Sorrento

Het vest Faye is klaar, heerlijk zo'n lang weekend, dan blijft er altijd wat meer tijd over voor bijvoorbeeld breien. Eenmaal klaar met breien, dan zit een groot gedeelte van het werk voor je project erop. Maar toch valt het me iedere keer weer tegen, als het dan in elkaar gezet moet worden en de boorden soms nog gebreid. Gelukkig had ik tussen het breien door al steeds wat stukken in elkaar gezet, waardoor het laatste gedeelte ineens veel sneller ging.


Ik had negen bollen van de Wool Cotton en ik redde het met 8! Er bleven nog net een paar draadjes over. Dat is ook wel eens anders.Omdat ik het linnen garen van Erika Knight (Studio Linen) zo prachtig vind, wilde ik er nog een project van breien. Eerder breide ik al de top Palermo in de kleur Neo (deze hangt tijdelijk in de Afstap).

En onlangs was ik gestart met het breien van Sorrento in de kleur Fatigue. Net de eerste twee bollen op gebreid, maar ik bleef twijfelen over de kleur, zo somber. Bij de groothandel zag ik ineens, dat er nieuwe kleuren bij waren gekomen; drie schitterende blauw tinten en een zwart. Ik bestelde ze voor de Afstap. Mijn breiwerk lag stil. Toen kwamen ze binnen, ik werd er stil van :-).

Nu vond ik deze kleuren veel mooier voor het vest Sorrento. Het breiwerk lag nog een tijdje in een hoek, totdat ik de moed had het uit te halen. Ik ben begonnen met de licht blauwe kleur, Kanoko. En voor de twee bollen Fatigue, daar heb ik weer een ander plan voor! 1 opmerking:

  1. echt prachtig is de faye, ik vind het blauw ook erg mooi, ben benieuwd! Gr franci

    BeantwoordenVerwijderen