woensdag 5 april 2017

Beurs Keulen 2017

Afgelopen weekend was ik met mijn collega Janny naar de Beurs in Keulen voor de groothandel. Hele gezellige, volle dagen, veel leuke mensen ontmoet, veel mooie dingen gezien, inspiratie opgedaan. Hier een impressie. Allereerst van Rowan, die dit jaar een prachtige stand had, zoals het helemaal past bij Rowan qua stijl en sfeer. Ze hebben een hele mooie collectie gemaakt voor de komende winter, helemaal op z'n "Rowans".David McLeod, Janny en Emma King

Lisa Richardson met haar gehaakte KAL voor augustus.

een wereld vol kaas gebreid
een wereld vol sokken

Marianne Isager en Janny
Marianne Isager is heel bekend van de schitterende patronen die ze al 40 jaar lang maakt (denk aan haar boeken bijvoorbeeld: Classic Knits, Japanese inspired Knits, Inca knits, etc). En haar prachtige garens die wereldwijd bekend zijn. Ook van haar dochter hingen er nu meerdere hele mooie ontwerpen. Je krijgt meteen zin om hieraan te beginnen.
patronen van Helga Isager


Iris Schreier van ArtYarns en ik met de Ene's scarf
Nancy Bush, gebreid met Merino Claud van ArtYarns.

garen van muskusos, zeer luxe!

En natuurlijk even bij Erika Knight langsgegaan. Zijzelf was er niet op dat moment, maar wel haar dochter Arabella (Erika zagen en spraken we later).


Er was nog veel en veel meer te zien, maar voor nu even voldoende. Een heerlijk weekend om niet snel te vergeten! En nu aan de slag met alle nieuwigheden te verwerken en te organiseren.
weer terug in Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten