woensdag 7 mei 2014

wolwinkels in Aarhus

Eerder had ik al gepost over Tondering Strik uit Aarhus. In dit bericht komen nog aan bod: Fandango, Ingers en Garnelageret.
Fandango is een lichte, overzichtelijke winkel met garens van Madelinetosh, Gepard, the Fibre Co, Noro, Lang Yarns en Lana Grossa. Er hangen/liggen veel garens en in de lades eronder kun je vrij kijken naar nog meer moois. Wat ik vooral erg interessant vond, waren de grote konen van dunne tweed wol in prachtige kleuren. Daarnaast nog wat konen van wol/zijde mengsel.


De winkel Design-club ligt vlak bij Tondering Strik en Fandango en is erg leuk om ook langs te gaan. Deze winkel straalt luxe uit. Ze heeft prachtige eigen garens (Design-club), al lijken ze enorm op het garen van Marianne Isager. Wat erg leuk is, is dat de eigenaresse Inger (ook ontwerpster) hele leuke tekeningen heeft van haar patronen (helaas is daar geen foto van).


De winkel Garnlageret had vooral heel veel soorten garens (waaronder veel BC Garn), was wat klein en rommelig, waardoor minder overzicht.Opmerkelijk was de bijzondere knopen collectie. De verkoopster was zeer vriendelijk en sprak alleen Deens, wat ook zeker zijn charme had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten