woensdag 16 augustus 2017

Dilys, Tulip Tunic en bij Annet

De Dilys is af, een patroon van Marie Wallin uit het boek Rowan Tweed, gebreid met Rowan Tweed. Jammer genoeg heeft Rowan dit heerlijke garen eruit gedaan en zijn deze kleuren niet meer verkrijgbaar. Gelukkig is er heel binnenkort weer nieuw garen in de winkel!


Diezelfde dag dat het vest lag te drogen, pakte ik een ander breiwerk op, ook van Rowan Tweed: "Tulip Tunic", een eigen ontwerp. Het was mijn bedoeling van dit project een patroon te schrijven. Maar helaas, het precies pas maken (vooral rondom de boezem) lukt, na heel veel proberen en weer uithalen, maar om deze tunic om te zetten in een koop-patroon, daar gaan veel te veel uren in zitten. Dus het blijft bij een éénmalig project. Vorderingen volgen via dit blog.
Vorige week fietste ik met vriendin S. langs de Amstel naar Annet om daar een dag bij te kletsen, informatie uit te wisselen en vooral ook te breien. Het werd een heerlijke dag en we konden zowaar buiten breien met naast ons de grazende koeien! Een dag op zo'n schitterende plek is heel inspirerend.
"zon"-nebloem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten