zaterdag 10 oktober 2015

Warme trui in Club Roest

Gisteren en vandaag is de Strawberry Earth Fair in Club Roest, het nieuwste op het gebied van duurzaamheid, vooral in mode, design en eten. Ik ging daarheen, vanwege De Trui, warmetruiendag. Dit jaar is (evenals vorig jaar) de warme trui ontworpen door Carolien Evers. Zij heeft een heerlijke warme en modieuze trui ontworpen met het idee erachter, dat als je deze trui draagt, je de verwarming een graadje lager kunt zetten. warme truiendag is een samenwerking van Klimaatverbond, Greenchoice en Carolien. Bij Club Roest kun je ook vandaag nog van alles zien en doen. Zo kun je bij Carolien uitleg krijgen over het patroon en kun je daar oefenen met de steken en de wol.
De steken die Carolien in de trui heeft gebruikt, zijn de honinggraatsteek en de bijencelsteek. Ook deze twee steken zijn niet voor niets:
- vanwege het uitsterven van de bij
- deze steken hebben veel diepte en lagen, waardoor de trui warmer wordt.Brei lekker deze trui (of een andere warme trui) en help zo mee met de energiebesparing! De wol is oa te koop bij de Afstap
Zo, nu ga ik nog even breien aan mijn warme trui, voordat ik les ga geven in de Afstap ;-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten